Böngéssz aprót mobilon!

Ebben számos szolgáltatás applikációja segíthet Neked, mi most azonban egy "feltörekvő" apróhirdetési rendszer, az Eladtad.hu Androidos applikációját vesszük rövid górcső alá.

eladtad_640.png

Az applikáció tulajdonképpen az azonos nevű weboldal szolgáltatásait egy az egyben szolgáltatja (miért is változtatnának rajta, ha jó), ezért az applikáció használatához internet szükséges.

A weboldalhoz képest az applikáció azonban kiegészül olyan nagyméretű gombokkal, mellyel a belépés, hirdetésfeladás még egyszerűbben és gyorsabban elvégezhető. A rendszerben lévő hirdetések közt keresni szintén nagyon egyszerű, mind szabadszavas módon, mind pedig kategóriákra/alkategóriákra szűrve.

A weboldal és az applikáció használata egyszerű, mint a bot és épp ez a legjobb benne.

mobil_kepernyokep.jpg

Az Eladtad.hu-ra az apróhirdetések egyrészt 40 apróhirdetési oldalról érkeznek és keresni is 40 aprós oldal hirdetései közt lehet EGYSZERRE, valamint az oldalon saját hirdetések is feladhatók természetesen. Egyelőre az oldalon feladott hirdetések még kiemelt helyet kapnak a többi hirdetés fölött, de ez az extra - ráadásul teljesen INGYENES - szolgáltatás már csak korlátozott ideig lesz elérhető az oldal tulajdonosától származó infó szerint.

Az oldalon jelenleg is közel 70.000 hirdetés érhető el, de volt már, hogy 200.000 aktuális hirdetés között lehetett egyidőben böngészni. Az oldalon már 5 és fél millió apróhirdetés fordult meg, így az Eladtad.hu apróhirdetési rendszer akár be is töltheti a vezető oldalak felvásárlásai után keletkező űrt a dobogós helyek egyikén.

Nekünk tetszett, Androidra itt éred el, a weboldalt pedig itt.

hatteres_logo.jpg

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!