Google Play leárazások

A Google áruházában is fekete pénteket tartanak.

play_akcio.jpg

Minden év utolsó novemberi péntekén nagy akciókra lehet számítani a legkülönfélébb területeken. Sok áruházban a közelgő ünnepekre és megismételhetetlen lehetőségekre erősítő leárazások találhatóak. Magyarországon kisebb hagyománya van ennek a napnak és nem ritka, hogy az akciós termékek még drágábbak, mint év közben, ezért mindenképp győződjünk meg arról, ha csábító ajánlattal találkozunk, akkor az valóban olcsóbban szerezhető-e meg, mint más helyen.

A Google Play áruházban is találunk akciós alkalmazásokat, méghozzá a játékok vannak most terítéken. 1-2 dollár értékben juthatunk hozzá rendkívüli programokhoz, melyből most szemezgetünk picit.

Monument Valley - 439 Ft - 4,7-es értékelés

mon_vall.jpg

Többszörös design díjas, remek kritikákkal bíró alkotás egy néma hercegnő kalandjait adja át nekünk, aki lehetetlen formájú épületeken keresztül barangol. A játék szerepelt a népszerű House of Cards sorozatban, ahol az USA elnöke is játszott vele.

Don't Starve: Pocket Edition - 369 Ft - 4,4-es értékelés

dontstarve.jpg

A Don't Starve egy túlélős játék melynek célja, hogy a zord és szörnyekkel teli világban minél több éjszakát töltsünk el és megismerjük a környezetet, amelybe belecsöppentünk. Gondoskodnunk kell az élelemről, alvóhelyről és védelemről. A vadonban gyűjthetünk mindenféle alapanyagokat és egyre fejlettebb eszközökkel harcolhatunk életünkért. A vizuálisan is egyedi program átmenetileg egy varázslatok Bear Grylls-é változtat bennünket.

Mini Metro - 199 Ft - 4,8-as értékelés

minimetro.jpg

Ha a hétköznapokban túl sok nem kívánt intim kapcsolatba kerülünk a metrópótló buszokon, akkor építhetünk saját metrót! A Mini Metro egy minimalista kinézetű metró szimulátor, ahol - akár létező nagyvárosok - földalatti tömegközlekedési hálózatot kell létrehoznunk úgy, hogy minél hatékonyabb legyen és az utasok könnyen érjék el a céljaikat.

A teljes lista itt található.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!