Amazon Kindle

Több millió könyv egy érintésre

advantagecs-ebooks-and-products-2015.jpg

Az egyik legnépszerűbb eBook olvasó, az Amazon Kindle beköltözhet mobil eszközünkbe is. Bár a mobiltelefonokon lévő kijelzők nem a legjobbak hosszú távú olvasásra és a méretük sem ideális, sok esetben hasznos lehet. Végtelen mennyiségű könyv, folyóirat, újság elérhető és ebből sok-sok ingyenes is van. Ha még nincs, vagy átmenetileg nem elérhető az eBook olvasónk, akkor remek alternatíva lehet.
A felhasználói fiókunknak hála minden eszközön, amely tud futtatni Kindle alkalmazást szinkronizálható az olvasási folyamat és minden platformon ugyanott folytathatjuk az olvasást.

Minden könyv rendelkezik egy beleolvasó lehetőséggel, amelyet vásárlás előtt lehet megtenni. Ez általában az első fejezetet tartalmazza.

Egy probléma van az alkalmazással, mégpedig túl nagy méretű önmagában a program és ez okozhatott gondot egyes felhasználóknál. Mostanában készítenek hozzá egy Lite verziót, amely mindössze 2 MB letöltendő adatot jelent. Továbbá a választott olvasnivaló is használat közben töltődik le, ezáltal azonnal olvasható minden tartalom. Az alkalmazás egyelőre nem érhető el minden országból, de remélhetőleg ez hamarosan változik.

kindle_app_logo_0.jpg

Az Amazon Kindle letölthető Androidra és iOS-re.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!