Microsoft Edge mobilra

A Microsoft Edge böngésző megjelent mobil platformokra is

edge.jpg

Az októberi teszt verzió után megjelent a Microsoft Edge iOS-re és Androidra. Az Edge A Windows 10 verziójával együtt került a felhasználók kezébe 2 évvel ezelőtt. A sok évnyi Explorer használat után végre nem kell rögtön alternatív böngészőt letöltenünk, amikor friss Windows-zal dolgozunk. Az Edge egy méltó riválisa a mai böngészőknek és immár a mobilunkra is letölthetjük.

Az alkalmazás teljes szinkronizációban működik az asztali párjával, ami azt jelenti, hogy ugyan ott folytathatjuk a netezést, ahol mobilon abbahagytuk. Jelszavaink, előzményeink és kedvenceink vándorolnak Microsoft fiókunkkal, azonban pl. Google fiók importáció nem elérhető, azaz az áttérés nem könnyű.

A program tud QR kódot keresni, hang alapú utasításokat elvégezni, privát böngészést biztosítani és van olvasó mód is, ahol a hírek/cikkek lényegét jeleníti csak meg a képernyőn.

Az alkalamazás elérhető a Microsoft hivatalos oldalán. Magyarországon elvileg még nem elérhető, de reméljük mihamarabb bekerülünk a támogatott országok közé.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!