Android készülékek itthon

Statisztikai adatok a hazánkban legnépszerűbb Android készülékeiről

android_devices.jpg

Az AppBrain oldalán országos statisztika érhető el többek között az adott országban leggyakrabban használt Androidos készülékekről. Nálunk a középkategóriás eszközöké a terep, amely a globális szinten magasan uralkodó Samsung családnak kedvezik, hiszen az ő palettájukon mindenféle igényeknek megfelelő telefon elérhető. Ezért sem meglepő, hogy a top 10-es listán is 8 helyet elfoglalnak.
A Galaxy J3 és J5 alacsony árkategóriában nyújtanak élvezhető teljesítményt. Nem a legújabb verziójú operációs rendszer fut rajtuk, de mindennapos használat során elegendőnek bizonyulnak az átlagot nézve.

A Huawei alig lemaradva tartja a 3. és 4. legnépszerűbb helyet a P8 és P9 típus Lite verziójával, amely az adott széria olcsóbb és kisebb teljesítményű példányait jelenti. Az elmúlt években a márka nagyot nőtt a piacon és Magyarországon igen népszerűek a megbízható telefonok kedvező áron.

A statisztika minden szereplője kielégítő tudással bír, és emiatt a hardver ára a legfontosabb feltétele a választásnak. 

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!