Gboard billentyűzet

Ha az Android alapértelmezett klaviatúrája nem elég, akkor próbáld ki a szintén Google által készített változatot!

gboard.jpg

A Google feléleszti a saját opcionálisan letölthető billentyűzetét Gboard néven. Mindent belezsúfoltak, amivel álmaink reklámba illő beszélgetéseit egyszerűbben tudjuk lebonyolítani. Ha valaki megkérdezi tőlünk, hogy együnk-e sushit este, akkor a párbeszéd ablakát el sem kell hagynunk, azon belül tudunk keresni megfelelő helyet és rajzolhatunk halacskás smile-t mellé.

gboard2.jpg

A Gboard rendelkezik a hagyományos mellett hangvezérelt és az úgynevezett csúsztatással való gépeléssel egyaránt, így mindenki megtalálja azt, ami számára megszokott. Bár sokan maradnak a bevált Swype vagy Swiftkey applikációknál, amelyek évek óta szolgálják a felhasználókat és ez idő alatt folyamatosan csiszolták a képességeiket, hogy gördülékeny élményt nyújtsanak. A Gboard-nak ezen a téren van még hová fejlődnie, továbbá az automatikus szövegkiegészítés sem tökéletes az emberek szerint. Bízunk benne, hogy a készítők tudnak ráfordítani annyi erőforrást, hogy a legjobbat hozzák ki az applikációból. A Pixel 2 telefonok már ezzel a programmal vásárolhatóak, mint gyári alkalmazás, tehát elképzelhető, hogy minden Android készülék a jövőben így kerül a boltokba.

Használat közben a következő témában tudunk keresgélni a neten:
• Közeli üzletek és éttermek
• Időjárás-előrejelzés
• Hírek
• Sporteredmények
• És bármi más. Ez a lista feleslegessé is vált így

Elérhető az írás közbeni fordítás, ha idegen nyelven szeretnénk azonnal társalogni, ami igen hasznos tud lenni. Hangulatjelek és GIF-ek nélkül sem lehet teljes a világ, ezért abból is van rengeteg.

A Gboard-ot itt lehet letölteni és kipróbálni.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!