Google Play Instant

Játssz azonnal

A Google szerint játékok letöltése és telepítése a készüléktől és a net sebességétől függően hosszú perceket vehet igénybe, amelyre manapság túl soknak mondható.
Ezért dolgoznak be az Instant lehetőségen, amely engedi kipróbálni az adott játékot egyetlen gombnyomásra anélkül, hogy le kelljen tölteni az egészet.

Egyelőre csak néhány programnál lesz elérhető ez a funkció: Clash Royale, Words with Friends 2, Bubble Witch 3 Saga és más címek a Playtika, MZ, Jam City és Hothead Games kínálatából.

Több olyan telepítő létezik már, amely nagy méretű programok esetén megengedi, hogy a teljes telepítés nélkül kipróbálhassuk, amit úgy érnek el, hogy azokat a tartalmakat, amellyel a felhasználó feltehetőleg nem találkozna a próba során, azokat hátrébb sorolja a letöltési folyamat végére. Mivel a mobil játékok kis méretűek és az átlagos internet sebességek mellett rövid idő alatt települnek a készülékekre ezért ennek a feldarabolását egyelőre nem látjuk magunk előtt, ám a kipróbálási lehetőség jól jöhet.

Forrás

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!