Facebook Társkereső

A legnagyobb közösségi média platform hamarosan randizni visz minket

fbrandi.jpg

A tegnapi F8 fejlesztői konferencián bejelentésre került a Facebook egyik terve, miszerint egy a Tinderhez hasonlító társkeresőt építenének bele az amúgy is nem apró funkciók közé. A több, mint 2 milliárd felhasználóval rendelkező óriásnak minden adott, ami szükséges lehet egy instant randi kialakításához.
Természetesen a felhasználók által módosítható preferenciákon kívül sok jelentősége van a csoportoknak, érdeklődési köröknek vagy akár a megtekintett filmeknek. Minden adat rendelkezésre áll, ami alapján potenciális partnert tud találni számunkra a program.

A konkurens Match Group (az ő tulajdonukban van a Tinder és az OKCupid) bizakodva várja a fejleményeket és készek felvenni a harcot az új jövevénnyel.

A társkeresőn kívül egyéb dolgokról is hallhattunk a Facebook háza tájáról:

Biztonság
A legutóbbi botrányok miatt ez a legkényesebb pontja ma a közösségi oldalnak. Ezt ők is tudják, ezért a 2018-as évben 20 ezer embert szeretnének foglalkoztatni csak ezzel a témával.

Instagram, Facebook Messenger
A legnépszerűbb alkalmazások apró újításokkal gazdagodtak, mint például a Messenger sötét módja vagy az Instagram video hívása.

Virtuális és kiterjesztett valóság
Hamarosan piacon az Oculus Go headset és sosem volt ennyire könnyű bajuszt helyezni egy arcra egy mobiltelefon kamerájával.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!