Rejtett pajtik

Egy különleges élményben lehet részed, ha szeretsz kutakodni és tájékozódni

hfolks.jpg

Ha ismerős lehet Neked a Hol van Wally? (Where's Wally/Waldo?) játék, akkor a Hidden Folks nem szorul részletes bemutatásra. A feladatod, hogy a képernyő alján felsorakoztatott tárgyakat, embereket vagy állatokat megkeresd a pályán. A több, mint 20 kézzel rajzolt és szájjal szinkronizált(!) világban 190+ célpontot kell megtalálnunk. A világban rengeteg esemény zajlik, és élettel teli területeken kell éles szemmel kiszúrni a keresett illetőket. Lehetünk egy farmon, az utcán, sivatagban vagy egy gyárban a feladatunk mindig ugyan az, viszont a teljesítéséhez vezető út nem mindig egyszerű.

hfolks2.jpgA keresett dolgokra kattintva apró leírást kapunk, amely segíthet megtalálni őket a méretes helyszíneken. Elképzelhető, hogy a személy brekegést hall maga körül, akkor tudni fogjuk, hogy vízközelben kell keresgélni, de nem mindig vannak szem előtt, szóval érdemes a tereptárgyakat is végigtapogatni, hátha valami mögött bújkál, ugyanis szinte minden eszköz és berendezés interaktív és reagál az érintésre és ráadásul saját hangeffekttel látták el a készítők.

A Hidden Folks remek időtöltés lehet kortól függetlenül. Minél nagyobb kijelzőn játsszuk, annál jobb az élmény!

A játék megvásárolható Androidra, iOS-re és PC-re is. Részletek a hivatalos oldalon. (Jelenleg akciós áron elérhető, Steamen például még 32 óráig)

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!