Microsoft Inspire konferencia

A Microsoft július 15-19-én, Las Vegasban tartja éves Microsoft Inspire konferenciáját, amelyen a Microsoft értékesítő partnereinek mutatják be a cég a legújabb termékeit.

july15-microsoft-inspire.png

A konferencia témáiról ezen a hivatkozáson találsz bővebb információt:

https://news.microsoft.com/inspire2018

A konferencián, többek között, az alábbi témákról lesz szó:

  • új Azure Market Place képességek
  • Power BI
  • Windows Server és SQL szerver újdonságok
  • a Microsoft 365 Teamwork csapatmunkát támogató funkciói
  • Microsoft Whiteboard

A Teamwork új tulajdonságai közül kiemeljük a csevegő alkalmazások integrációját, az integrált videó és audio hívások lehetőségét, a beépített Office Online (Word, Excel, PowerPoint) funkciót és a vállalati hálózaton kívüli, külső partnerek bevonásának lehetőségét.

A Microsoft 365 a jövőben események élő közvetítésére is módot ad. A csapatmunka hatékonyságát mesterséges intelligenciával megtámogatott új Workplace Analytics alkalmazással lehet majd növelni.

Először teszi minden felhasználó számára elérhetővé a Microsoft az új Whiteboard alkalmazását. Ez egy megosztható digitális tábla, amelyre szabadkézzel lehet rajzolni.

Az Inspire konferencián bemutatandó újdonságokról további információkat az alábbi blogbejegyzés tartalmaz: https://blogs.microsoft.com/blog/2018/07/12/inspire-2018-opening-doors-for-partner-innovation-growth-and-differentiation/

A Microsoft 365 csapatmunkát támogató új funkcióiról bővebb információért az alábbi blogbejegyzést ajánljuk:

https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/blog/2018/07/12/4-new-ways-microsoft-365-takes-the-work-out-of-teamwork-including-free-version-of-microsoft-teams/

Az új IoT, Power BI, Microsoft Flow funkciókat az alábbi blogbejegyzés részletezi:

https://blogs.microsoft.com/iot/2018/07/12/new-iot-and-edge-capabilities-and-programs-to-power-partner-and-customer-innovation-simplify-journey-to-business-value/

Feltétlenül érdemes letölteni az Insipire honlapján elérhető Press Pack-et, amely az összes fent említett témában tartalmaz írásokat és hivatkozásokat.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!