Olvasd el, mielőtt írni kezdenél! - szabályok

Mielőtt elkezdenéd az írást, kérlek, olvasd el ezt a privát posztot, akkor nem lesz nagy káosz a szerkesztőfelületből.

A szöveget mindig sorkizártra igazítjuk, még a képek berakása előtt, mert utána már több munka. Szöveget sosem másolunk át egy az egyben másik weboldalról, mert a HTML-ben lévő formázásokat örökli, és az felülírja a mi formázhásainkat (betűtípus, szín, link viselkedése, stb). Én ilyenkor mindig átteszem egy szövegszerkesztőbe (Notepad rulez Windowson), és onnan másolom át, és formázom. Múltkor egy cikket fél óráig kellett szöszölnöm, mire kikerült belőle minden szemét.

Az első bekezdés után tegyünk mindig egy oldaltörést, így a címlapon nem jelenik meg az egész írás.

Képeket mindig a következő könyvtárba tesszük: Blog média/postimage/ÉÉÉÉHH/cikk címe (lehetőleg ékezet és szóköz nélkül)

Az alkalmazások linkjeihez a Blog média könyvtárban található megfelelő ikonokat használjuk (ha nem tudod melyik melyik, kérdezz! az itt található szemeteket hamarosan törölni fogom). A linkek, amennyiben kivisznek az oldalról, mindig új ablakban nyíljanak meg

Sosem készítünk mást, mint Klasszikus bejegyzést, mert a videó bejegyzésnél nem mindig jelenik meg a videó, és a szöveget sem lehet sorkizártra igazítani.

A címkéket szabadon lehet hozzáadni a cikkekhez, van néhány speciális címke, ami az appoknak segíti a tájékozódást, ezekből csak 1 lehet benne, de az kötelezően: 

  • Android alkalmazások, iOS alkalmazások, Windows Phone alkalmazások (ezekből lehet többi is értelemszerűen)
  • Készülékek
  • Fejlesztés
  • Hírek

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!