Raiding Company - végezz a múmiákkal

A Tuokio nevű finn cég, amely a Blonde vs. Brunette Racing-et készítette, lehetőséget biztosított nekünk, hogy kipróbáljuk a Raiding Company nevű játékukat, mely 0,79 Euróért megvásárolható az App Store-ból.

A feladatunk, hogy lemészároljuk az adott pályán található összes múmiát, hogy a kutatások gond nélkül folyhassanak tovább. Erre a célra választhatunk 6 ember közül, hogy melyiket szeretnénk irányítani. Mindegyik karakternek más-más fegyvere van, például van, amelyiknek dobóbaltája, míg egy másiknak gépfegyvere van.

A játékban 5 különböző pálya van, ahol mindegyik egységhez külön megnézhetjük a pontjainkat, és az elért csillagok számát. Az 5 pályán kívül még lehetőség van túlélő módban játszani, ahol addig kell küzdened, amíg meg nem halsz.

A különleges az egészben, hogy menet közben van néha fegyver fejlesztés, illetve egyéb fegyvereket is találhatunk a pályán, mint a fagyasztó puska, bazooka, méreg ágyú. Ezek használata sok helyzetben segítségünkre lehet, de néha akár hátrányunkra is válhat.

A játék felülnézetes, az irányítás egyszerű, de ha valaki nehezíteni szeretné, akkor ki lehet kapcsolni az automatikus célzást, hogy nagyobb kihívást okozzon. Egyszerre két ember is játszhatja egy készüléken.

Képek:


   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone+iPad-ra:


Rusznyák Mátyás


Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!