Sniffernaut - segíts Ralff-nak új idegen létformákat találni

Megjelent a finn Tuokio nevű cég legújabb univerzális iOS alkalmazása, a Sniffernaut, ahol egy Ralff nevű űrkutyának kell segítséget nyújtanunk új idegen létformák megtalálásához. Ez a segítség itt jóval különbözik, mint amire az ember számítana, ugyanis itt Ralff élelméről kell gondoskodnunk.

A játékban vízszintesen, függőlegesen, valamint átlósan legalább három ugyan olyan élelmiszert kell kijelölni, hogy eljuttassuk Ralff-nak. Az első pár kör előtt kapuk egy-egy tippet, hogyan is lehet minél több pontot elérni, mert ha hosszabb sorokat jelölünk ki, vagy egy teljes kört csinálunk, az több pontot jelent a számunkra. Összesen négy fajta élelmiszer juttatható el (steak, csirkecomb, sima kutyakaja, valamint zöld csont).

Menet közben lehet találni COIN-okat, amiknek a segítségével két kör között lehet venni különböző erősítőket, amiknek a segítségével könnyebbé tehetjük a játékot. Ha esetleg nem szeretnénk addig várni, amíg összegyűlik, akár In App Purchase segítségével is vehetünk elég nagy mennyiséget.

A játék kifejezetten addiktív, tehát aki elkezdi, az készüljön rá fel, hogy nehéz lesz letenni a készüléket. Az egyetlen gyenge pontja, hogy ha nagyon hosszú ideig játszunk vele, akkor monotonná fog válni. A program egyébként 0,79 Euróért vásárolható meg az App Store-ból.

Képek:

   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone+iPad-ra:

Rusznyák Mátyás

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!