King of Opera - lopd el a rivaldafényt!

Rendkívül aranyos játékot ajánlott figyelmembe a Tuokio. A King of Opera négy tenorról szól, a lényege, hogy mindegyik szeretne a rivaldafénybe kerülni, ám abból bizony csak egy van. Azt kell elérni, hogy egy játékon belül minél többször kapd el a fényt, és olyankor bizony te áriázhatsz. Nem kell beérned azzal, hogy egyedül játszol, akár négyen is tudtoik egyszerre szórakozni. Ráadásul a játék ma ingyenes, ezzel is segítik a nemrég bemutatott Sniffernaut játék elterjedését.

A játék három különböző módot kínál, az első a lopd el a fényt, itt nincs más feladat, mint beleszaladni a fénybe, és áriázni minél többször. Ha áriáztál, ismét szabad a fény. A második a kapd el a fényt, ahol meg kell szerezned a fényt attól, aki épp rendelkezik vele, ki kell őt löknöd belőle, vagy akár a színpadról is. Ez meglehetősen mulatságos. A harmadik, a kövér hölgy annyival másabb, hogy időnként belép a színpadra a kövér primadonna, olyankor övé a fény, és tőle kell megszerezni, ami nem is olyan egyszerű.

Az irányítás meglehetősen érdekes. A tenorok maguktól forognak, neked egy gombod van, amit ha megnyomsz, megállsz a forgásban, és elindulsz arra, amerre épp állsz. Nem egyszerű, de hamar megszokható. Aranyos játék, és érdemes ma még ingyen letölteni!

Képek:

   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone+iPad-ra:

Rusznyák Gábor

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!

Címkék: iOS Alkalmazás