Ablak Zsiráf - ABC tanulása egyszerűen

Megjelent iOS-re és Android-ra az Ablak Zsiráf nevezetű alkalmazás, mely korosztályt tekintve a kicsiknek szól, legyen óvodás, vagy akár fiatalabb. A program segítségével lehet gyakorolni az ABC-t, illetve a különböző szavak kiejtését, helyes írását.

A játékban öt különböző nehézségi szint áll a rendelkezésünkre. Ez annyiban módosítja, hogy a lurkóknak mekkora betűválasztékból kell kiválasztani a szó megfelelő kezdőbetűjét. Amelyik nehézségre állítjuk, annyi betűből válogatnak, tehát a második nehézségen 50%, hogy eltalálják melyikkel kezdődik (kivéve, ha már ismerik az adott betűt :-) ), az első szinten meg csak rá kell bökni az egyetlen betűre.

Jelenleg két verziója található meg a játéknak az App Store-ban, a teljes verzió, ami jelenleg 100 szóból áll, illetve a Lite, aminek a segítségével ki tudjuk próbálni, tesztelhetjük, hogy a gyerekünk mennyire tudja használni az alkalmazást, valamint le is tudjuk ellenőrizni, hogy biztosan szeretnénk-e, ha a gyerekünk ilyen módon tanulna.

A teljes verzió 0,89 Euróért vásárolható meg az App Store-ból, Androidra 215 Ft, viszont a szókincse folyamatosan bővülni fog a fejlesztő ígérete szerint. A Lite verzió ingyenesen tölthető le.

Lite verziók:

iOS: IDE kattintva

Android: IDE kattintva

Képek:

   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone+iPad-ra:

Rusznyák Mátyás

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!