RealCalc - a tudományos számológép

logo.pngSzép és jó, de leginkább olyan, mint a faék az Android beépített számológépe. Ha többre van szükségünk, akkor érdemes kipróbálni az egyik legszebb és legnépszerűbb számológépet, a RealCalc-ot.

A profi kinézetű app megviccelt, mert bekapcsolva hagytam az asztalon, és kisvártatva elkezdtem a telefonomat keresni, mert annyira élethű, hogy azt hittem tényleg számológépet látok.

Gyakorlatilag mindent tud, amire egy gimnáziumi matekórán szükség lehet, hasznos kiegészítő a mindennapokban. A gombokra hosszan nyomva az alternatív funkciókat használja, ha éppen lusták vagyunk a Shift-et nyomkodni. A 0-ra hosszan nyomva mértékegység váltó ugrik fel, ami a beírt értéket mutatja meg olyan mértékegységben, amire épp kíváncsiak vagyunk. A használatot segíti az angol nyelvű Help, amely a menü gombra kattintva érhető el, valamint képes RPN üzemmódra is.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

A fizetős változat a fentieken túl lehetővé teszi még a számrendszerek közötti átváltást, fektetett módban is megjelenik, képes szög/perc/másodperc számításokra és átváltásokra, valamint testreszabható mértékegység-átváltót és konstansokat tartalmaz.

Használjátok egészséggel!

Letöltés androidra:

playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!