Nők Lapja Café - már okostelefonra is

icon.pngSzeretnél hasznos tippeket kapni nap mint nap akár főzéssel, trendekkel, vagy az élet bármilyen más terültéhez kapcsolatos témákban? Szereted a napi horoszkópokat, jóslásokat, szerencsesütiket? Már a gépedről is gyakran látogattad a Nők Lapja Café honlapját? Akkor ennek az alkalmazásnak most nagyon fogsz örülni, hiszen ez a noklapjacafe.hu hivatalos okostelefonos programja. Rendkívül érdekes, kellemes és közben informatív app, amelyet minden női okostelefonosnak örömmel ajánlok.

Az okostelefon-vásárlási láz minden évben a karácsonyi időszakban éri el a csúcspontját, az ünnepek alatt világszerte több millió új készüléket aktiválnak, és százmilliós nagyságrendben töltenek le alkalmazásokat. Mivel férfiak és nők már közel egyenlő arányban vásárolnak okostelefont, a Sanoma Media Budapest legnépszerűbb női termékével lepi meg a hölgyeket. A Nők Lapja Café három verzióban, iPhone, Android és Windows Phone készülékekre is elkészült, így a legnépszerűbb okostelefonok költözik be a női táskákba.

Az alkalmazással bárhol, bármikor elérhetők az Nők Lapja Café cikkei: a családdal, egészséggel és párkapcsolati kérdésekkel foglalkozó írások mellett a divatvilág újdonságai, változatos receptek és a legfrissebb sztárhírek is helyet kapnak, csakúgy, mint a népszerű Cafeblog és képeslap-küldés. A Horoszkóp sem maradhatott ki: a napi, heti, havi és hétvégi szerelmi horoszkópon túl a napi kínai mantrát, Holdnaptárt és angyalhoroszkópot is tartalmazza az applikáció.

Funkciók:

  •          Hírek, cikkek – minden, ami egy nőnek fontos, egy helyen
  •          Horoszkóp: napi, heti, havi, hétvégi szerelmi horoszkóp
  •          Napi kínai mantra
  •          Angyalhoroszkóp
  •          Holdnaptár
  •          Nők Lapja Café Galéria
  •          Cikkek megosztása e-mailben és Facebookon
  •          Szerencsesüti – mit üzen ma?
  •          Erénykerék – napi iránymutatás idézetekkel
ba174f14-7733-4fc0-b288-42b55fc2ee1f.png 452c3a5b-b8a3-48a1-8a05-178ca29aa79f.png 607e5e90-fb9d-41d9-81e0-2e2392595fce.png
mzl.onefkxln.320x480-75.jpg mzl.bxzgfuhw.320x480-75.jpg mzl.xhicqrcd.320x480-75.jpg
unnamed (1).jpg unnamed.jpg

   Letöltés IPhone-ra:                             Letöltés Windows Phone-ra:                                  Letöltés Androidra:

      appstore-icon.png                                                wp7market.png                                                     playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!