Stílusos RSS olvasó - Feedly

logo.pngÉvek óta használok RSS olvasót a telefonomon, és időről-időre szétnézek, hogy van-e jobb, érdekesebb a jelenleginél. Most a Feedly került sorra, és meg kell állapítanom, hogy sikerült a fejlesztőknek egy élvonalba tartozó alkalmazást fejleszteni.

A telepítés után megkérdezte, hogy szeretném-e összekapcsolni a Google Reader fiókommal, amire persze igen volt a válasz, és máris kezdhettem az olvasást.

Az olvasó kezelése rendkívül egyszerű, a bal oldalról behúzva a feedeket tudjuk böngészni, valamint itt találjuk a beállításokat is, ha pedig a képernyő jobb széléről húzzuk be az ujjunkat, egy egyszerű feed-kereső, valamint tematikus rss-böngészés válik elérhetővé.

Screenshot_2013-01-17-09-20-58.png 3.jpg

A bal oldali menüben Mai/Legutóbbi/Mentett bontásban jelenhetnek meg a hírek, illetve alatta a mappaszekezetet találjuk, amibe a Google Readerben rendeztük a csatornákat. Az első hír egy csatornán mindig teljes oldalon jelenik meg, ha felfelé lapozunk, akkor pedig listában láthatjuk őket. Természetesen van lehetőség a hírek mentésére/megosztására/lájkolására, de ez manapság már alapkövetelmény.

Screenshot_2013-01-17-09-22-10.png 1.jpg

A beállításokban változtathatjuk a témát, betűtípust - méretet, áttűnést, megadhatjuk Pocket/Instapaper/Bit-ly fiókunkat is, és ritka kényelmi szolgáltatás, hogy amennyiben gyakran osztunk meg célzottan cikkeket másokkal, előre megadhatunk szöveget is az üzenethez, illetve olyan kontaktokat is, akiknek gyakran küldünk emailben cikkeket.

Gyors, szép, ügyes, ajánlom mindenkinek!

Letöltés androidra:

playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!