Igazi 'oldszkúl' hangulat golyózáporban

Új játékok nagy elődök nyomdokain II.

Ikaragua, Dreamcast legenda Androidon

Ha egykoron játszottál a Raptor vagy a Tyrian, Tyrian 2000 nevű 2D-s felülnézetes repülős játékokkal, akkor ez hamar a kedvenceddé válhat.
A játék elindítása után, egyből egy lenyűgöző grafikai felületet kapunk. Érdekes a játék megjelenése, afféle két és fél D, 2D-s lövöldözés 3D-s háttérrel. Apró animációk szakítják meg a hihetetlen részletességgel kidolgozott ellenfelek és a grandiózus környezet folyamát.

repulo11.pngAz első képen a beköszönő képernyő látható, a többi kép az éles játékot mutatja

Egy kis repülővel kezdünk, futurisztikus környezetben, ahol a szélrózsa minden irányából ömlő ellent kell likvidálnunk. Fegyvereket, páncélokat kell gyűjtenünk, hogy az egyre erősebbé váló ellenségeinket az árnyékvilágba küldhessük. A játék hamar igen nehézzé válik, nemcsak az ellenfél, hanem a környezet tárgyai: meteorok, fel le csapódó hidak, kígyózó kábelek is utunkat állják, ha nem vagyunk elég ügyesek és nem tudunk megfelelően erős fegyverzetet, új hajót venni, akkor kezdhetjük előröl.
Az irányítás többféle módon történhet; vagy klasszikus egyujjas módon, vagy egy kivetített konzollal egy jobb és bal oldali körrel.

repulo.pngSzép grafika, golyózápor mindenütt (képek forrása)


A játéknak mindössze két nagy hátránya van 9 $ dollárba kerül, nincsen ingyenes demó és mintegy 175 Mb tárhelyet igényel, Viszont cserébe hosszan leköt, nagyon szép a grafikája, és hihetetlen nosztalgikus érzést ad :).

Kedvcsináló videók:

Paraméterek:
Mobil operációs rendszerek: Android 2.1 vagy újabb, 
Ár: 9 USD / 1953 FT
Telepítési méret:175 Mb
Letöltési lehetőség Androidra: playstore-icon.png

Weboldal: angol nyelvű honlap nem elérhető, http://www.treasure-inc.co.jp
Értékelésem: 4/5

Játékra fel pajtások !!

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!