Crazy Raider - tömegirtás a javából

Icon.pngMegjelent a Tuokio nevű cég legújabb játéka, a Crazy Raider. Amit mindenképpen még itt kiemelnék, hogy ez elsősorban azok számára ajánlott, akik szeretik az ész nélküli tömeg hentelést, ugyanis itt nagyjából egyetlen gombot kell nyomogatnunk, méghozzá a lövést. Természetesen valamilyen szinten szükség van taktikák alkalmazására is, különben nem tudjuk a saját rekordjainkat felülmúlni.

Az első indításkor kapunk egy kis segítséget, hogy mit hogyan érdemes csinálni, hogyan lehet kombózni, valamint mire jók a pályán lévő ládák. Amint ezeket megtanultuk, kezdődhet is a gyilkolászás. Mint azt az elején írtam, a lövés gombon kívül szinte semmi mást nem kell nyomni, ugyanis a játék automatikusan céloz, így még ha akarnánk se tudnánk más irányba lőni. Viszont ami még fontos a lövöldözésen kívül, az a megfelelő irányba való mozgás, hiszen nem csak mi támadunk, hanem minket is megpróbálnak kivégezni.

1.jpg 2.jpg

A játékban találhatóak különböző érmék, amik a szörnyek megölésével eshetnek, valamint gyémántok. Az utóbbiak a pont számolására vannak, míg az érmék segítségével három alapfegyver közül választhatunk, viszont mindegyik csak 1-1 kör erejéig aktív, utána visszakapjuk az eredeti fegyverünket.

3.jpg

A program univerzális, így aki megvásárolja 0,89 Euróért az App Store-ban, az az összes iOS-t futtató készülékén tudja majd a múmiákat halomra ölni. Jó szórakozást!

4.jpg 5.jpg

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!