Kiscsoportos vagy online tanfolyam?

Avagy melyikből tanulhatsz többet?

Mostanában ellepték a piacot a különböző iOS és Android tanfolyamok hirdetései. Közös jellemzőjük, hogy online követhetőek, és jóval olcsóbbak, mint tantermi, kiscsoportos társaik. Sőt, olyan is akad, amelyik hibrid megoldás, vagyis az elején még lehet jelentkezni a tantermi részbe, de általában ez is meglehetősen nagy létszámú, vagy - élek a gyanúperrel - valójában már a kiírás pillanatában betelt, tehát sosem volt. Mit lehet megtanulni az ilyen tanfolyamokon, és miben különböznek az interneten fellehető egyéb online tutorialoktól?

Nos, gyakorló oktatóként tudom, hogy az ideális létszám egy tanfolyamra 5-7 fő, már a nyolcadiktól nehéz követni az oktatónak az eseményeket. A résztvevők mindig különböző felkészülési szinten vannak, egy részük már bele is kóstolt az adott témábas, míg a másik részük jó, ha tud valamennyire programozni. Ehhez még társul az egyéni pszichés állapot, nem mindenki terhelhető egyformán, van, aki előbb elfárad, és van, aki egész nap csak tanulna. Mindig van 1-2 olyan tanuló, aki lemarad, nem tudja időben befejezni a feladatot, követni a programsorokat, vagy nem is érti, mi folyik éppen az órán. Az is lehet, hogy mindent leírt, csak egy apró hibát nem vesz észre, és nem indul el az alkalmazása.

Egy kiscsoportos tanfolyam keretein belül az oktató észre tudja venni ezeket a tényezőket, megáll, segít, közben érdekességekkel, plusz feladatokkal le tudja foglalni a csoport többi részét. De hogy alakul ez egy nagy létszámú, vagy online tanfolyamon? Nos, sajnos erről nem tudok nyilatkozni,mert elvből nem veszek részt ilyesmin, sem oktatóként, sem tanulóként. Ha valamit meg a karok tanulni, megfizetem a kiscsoportos árakat, és biztos lehetek benne, hogy értéket kapok, szükség esetén segítséget is.

Ha valaki most tervezi, hogy megtanulja az iOS és Android fejlesztést, és úgy érzi, meggyőzték az érveim, vagy már túl van egy online tanfolyamon, de nem jutott el szinte sehova, most itt az alkalom, hogy részt vegyen a Training 360 oktatóközpont iOS és Android fejlesztői tanfolyamain, melyeket én tartok, és garantáltan kiscsoportos oktatásként működik. Az iOS tanfolyam április 2-án, míg az Android tanfolyam április 8-án kezdődik, és két részletben, egy 3 napos alapozó és egy 2 napos haladó kurzus formájában lesz megtartva. A két rész között a hallgatónak lehetősége adódik, hogy a megtanult alapokat a gyakorlatban hasznosítva rutint szerezzen, és erre építse fel a haladó tanfolyam tudásanyagát. A tanfolyamokra itt lehet jelentkezni.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!