EURES Mobile Windows Phone-ra

ikon300.pngMegjelent az EURES Mobile alkalmazás Android és iOS után Windows Phone-ra is. Az EURES (Európai Foglalkoztatási Szolgálat) egy ingyenes tanácsadó és információs hálózat, amely az Európai Unió országai között lévő munkaerő-áramlást segíti.

Az alkalmazásban megtalálhatóak a témával kapcsolatos legfontosabb hírek. A menüpont neve mellett láthatjuk, hogy egészen pontosan mennyi hír található. Ha valamelyikre rámegyünk, megoszthatjuk a cikkeket facebook-on, twitter-en és e-mailben. Ha később szeretnénk megtalálni a sok hír között, hozzáadhatjuk a kedvencekhez, így a Kedvencek menüpontban bármikor megtalálhatjuk a számunkra érdekes részeket.

1.png 2.png

A Tanácsadók menüpontban megtalálhatjuk az összes országban található tanácsadók pontos címét. Az ország kiválasztása után a térkép segítségével kereshetjük meg a számunkra legközelebb lévőt, illetve a legszimpatikusabbat, majd a gombostűre nyomva láthatjuk a részletes adatokat, mint a telefonszám, e-mail cím, valamint a beszélt nyelveket, ami igencsak hasznos.

3.png 4.png

Az Események gombra nyomva a főmenüben megtalálhatjuk az összes EURES-sel kapcsolatos események időpontját, helyszínét és célcsoportját. Ha kiválasztunk valamit a listából, megtalálhatjuk a részletes adatokat, valamint itt is meg lehet osztani és a kedvencekhez hozzáadni.

A Hasznos tanácsok és A rendőrség ajánlása résznél néhány hasznos tippet olvashatunk, amiket az EURES alapvetően mindenki számára ajánl, valamint a rendőrségi segítséggel kapcsolatban.

5.png 7.png

A program segítségével megtalálhatjuk az országunkban lévő tanácsadókat, akik segítségét igénybe véve egyszerűbben tudunk az Európai Unió területén elhelyezkedni. Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Windows Phone Store-ból.

Letöltés a Windows Phone Store-ból:

wp7market.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!