Order & Chaos Duels

Icon.pngMár többen hallhattatok a Gameloft Order & Chaos nevű játéksorozatáról, ami egy MMORPG-ből és egy MOBA-ból áll. A játékcsalád most kiegészült egy újabb taggal, ami témát tekintve megegyezik, viszont itt egy offline kártyajátékról van szó, illetve ami még nagyon fontos változás a többihez képest, hogy ingyenesen letölthető Android-ra és iOS-re.

A játék története: "Velik, egy ősi démoni lélek és a korrupció újra visszatér, hogy a világot a játszóterüknek használják. Alkosd meg a hősödet, a kártya párbajozót, és testesítsd meg a világ utolsó reményét!". Ez alapján a játék nem a végtelenségig megy, hanem egy adott történeti szálon megy végig. A küzdelmek során újabb és újabb különböző kártyákat szerezhetsz, amivel megerősítheted a paklidat.

1.jpg 2.jpg

Az elején egy börtönből indulunk, ahol egy kis segítséggel ki tudunk törni, viszont a lapjaink az őröknél vannak. A segítőnk ad néhány lapot, illetve elmagyarázza, hogyan is néz ki a küzdelem, ugyanis a történet alapján már elég régóta ülünk rács mögött, így megrozsdásodhatott a tudásunk. Az első néhány harc teljesen kötött, ugyanis ez alapján fogja megmutatni, hogy mit hogyan lehet használni, viszont ez azt is jelenti, hogy az angol nyelv ismerete nem hátrány.

3.jpg 4.jpg

Egy biztos, hogy aki szereti a TCG-ket (Trading Card Game), annak ez is tetszeni fog, ugyanis jelenleg több, mint 250 lap található, illetve maga a hangulata a játéknak is el lett találva. Aki egyszer elkezdi a játékot, az nehezen is fogja abbahagyni, szóval nyugodt szívvel teszem ki ide a figyelmeztetést "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel", mert úgyse fogod tudni letenni a telefonodat :-).

Letöltés iOS-re: Letöltés Android-ra:
appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!