Apples recipes - almás receptek Androidra

icon.pngNem, ez nem az, amire mindenki először gondol, bár kétségtelen van az alkalmazásban valami báj, hiszen a nagy konkurencia jelképét képező gyümölcs az alapja annak a 60 receptnek, amit az alkalmazás tartalmaz. A receptek csoportosítva vannak ételtípusok szerint, és az elkészítésük módja is szerepel egyenként.

Ha kiválasztottuk a kívánt receptet, először megjelenik a teljes képernyős képe, és még eldönthetjük, szeretnénk-e tovább ismerkedni az étellel, vagy inkább visszamegyünk a menübe. Amennyiben úgy döntünk, hogy továbbmegyünk, máris látható lesz a recept teljes valójában. Kis ikonok jelzik, hogy mennyire egyszerű vagy bonyolult az étel lekészítése, hány személyre szól a feltüntetett mennyiség, hány fokon kell sütni, ha sütni kell, és esetenként még a kalória is fel van tüntetve.

1.jpg 2.jpg 3.jpg

Az alapanyagoknál a mennyiségek itt-ott angolszász mértékegységgel vannak megadva, míg a tömeg szigorúan grammban, úgyhogy nem árt ismerni az olyan kifejezéseket, mint tsp (teaspoon), vagy oz.Az elkészítés módja végig képekkel van illusztrálva, shzóval ha nem értjük a szöveget, nézzük meg a képet.  A végén azt is megtudhatjuk, hogy az anyag a loveeat.ru oldalról származik.

Az alkalmazás ingyenes, de az alján banner van, ami csak azért zavaró, mert a gombok közvetlenül felette helyezkednek el, és bizony sikerült mellényomnom. Persze nem sajnálom a készítőtől.

Letöltés:

playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!