Tricepsz - sportoljunk együtt az Éva magazinnal

icon.png15 perc egy napunkból nem sok, mégis ha csak egy héten 2-3 alkalommal sportolásra szánjuk ezt az időt, sokkal jobb formába hozhatjuk magunkat. Az Éva magazin ezen 15 perces edzések kivitelezésének elősegítésére hozta létre a Tricepsz nevezetű appot. Így már nem kell gondolkodnunk, hogy hogyan állítsunk magunknak össze egy kellemes, de mégis mindent átmozgató kis tréninget. Mostantól csak beindítjuk a programot és csináljuk, amit ír és mutat.

A rendszeres testmozgás igencsak elengedhetetlen összetevője az egészséges életmód követéséhez. Ez lehet akár csak egy gyors edzés is, de akár órákon át tartó tréning is. Mindkettő fejleszti izmainkat, csak az egyik kicsit lassabban, mint a másik. A lényeg, hogy rendszeresen műveljük. Az otthoni edzés nagyon jó pénz és időtakarékos módja a testmozgás elvégzéséhez és egyben sokkal kényelmesebbek is. De rengeteg embernél ez két helyen szokott elbukni. Az egyik, hogy nem tudják milyen gyakorlatokat érdemes csinálniuk, vagy nem bírják követni a bonyolultabb utasításokat az internetről. A másik, hogy rendszeresen lerövidítik, vagy kihagyják az edzést.

Mindezen problémákra megoldást nyújthat a Tricepsz. Ez egy igencsak gyors, hatékony és könnyen követhető mozdulatokat tartalmazó kis program. Az Edzés gombra kattintva megkezdhetjük tréningünket, melyben 6 gyakorlat található. A program menet közben végig mutatni fogja, mit kell csinálnunk és hogy hol tart az edzés. A második probléma elkerülése végett pedig egy beépített edzés naptár is van benne, amelybe feljegyzi mikor és mennyit edzettél és figyelmeztet, ha nem sportoltál eleget a héten.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető Android telefonokra és iPhone-ra.

unnamed.png unnamed (1).png unnamed (2).png

Letöltés iPhone-ra: Letöltés Androidra:
appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!