SleepBot

sleppbot.PNGRégebben több hasonló programot teszteltünk már, és elég nehéz újítani. Többször beszéltünk már arról, hogy az alvás ciklusokból áll és ha nem a megfelelő pillanatban ébredünk fel akkor bizony fáradtabbak lehetünk, mint amikor lefeküdtünk. A SleepBot pedig segít nekünk a megfelelő pillanatban felébredni.

Az alkalmazás lényegében egy alvás figyelő, mint ilyen így éjszakára be kell kapcsolnunk, és magunk mellé tenni a matracra, továbbá ajánlott tölteni is a készüléket, mivel az alkalmazás tetemes energia mennyiséget tud felhasználni, attól függően milyen funkcióit használjuk. Beállíthatjuk a saját alvás igényeinket is, hogy ezeket is figyelembe vegye.

2014-01-21 19.59.53.png 2014-01-21 20.00.02.png

Egy teljes értékű ébresztőórát is kapunk, beállíthatunk mindent, még az is, hogy hogyan növekedjen a hangereje az ébresztő hangjának. Ezután bekapcsolhatjuk a Smart Alarm funkciót, ami annyit jelent, hogy a beállított időpont előtt fél órával ha úgy érzi, hogy épp megfelelő állapotban vagyunk akkor ébreszt. Persze ehhez figyelnie kell a mozgásunkat is. Sajnos ha valami hirtelen nagy mozgás van az ágyon, akkor is felébreszthet ebben a fél órában, például a macska indította be a teszt időszak alatt mikor úgy gondolta, hogy akkor ő most a telefonról indul el a reggeli sétájára.

2014-01-21 20.00.14.png
Az alkalmazás képes felvenni az éjszakai zajokat is, persze ehhez, kell tárhely is. és őszintén én nem sok értelmét látom, de egyeseknek biztos fontos funkció tud lenni. A teszt időszak alatt körülbelül ugyanannyi alvásmennyiséggel kipihentebb voltam, és ezzel elértem az alkalmazással kapcsolatos elvárásaim,

2014-01-21 20.00.56.png 2014-01-21 20.00.41.png

Az alkalmazás továbbá tanácsokkal is elláthat arról, hogy hogyan tudunk ébren maradni, illetve hogy lesz egyszerűbb az elalvás. Továbbá az alvásról magáról is megtudhatunk egy-két fontosabb információt. Sajnos ezek mind angolul vannak, így ez egy gyenge pontja az alkalmazásnak. 

A teszt nem jöhetett volna létre az Evolveo XtraPhone 5,3 QC nélkül.

Letöltés Androidra:
playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!