Az LG bemutatta első „kompakt” okostelefonját, a G2 minit

Sajtóközlemény

Az LG Electronics (LG) Barcelonában, a 2014-es Mobil Világkongresszuson (MWC) mutatta be elsőkompaktkialakítású okostelefonját, a G2 minit. Az LG díjnyertes G2 készülékének kisebb változata, a G2 mini anagytestvérszámos prémiumkategóriás funkcióját elérhetővé teszi egy új, szélesebb közönség számára.

LGE_G2_MINI_RELEASE_00.jpg

Az LG prémiumkategóriás G sorozatának csúcsmodelljeiben megtalálható felhasználó-központú funkciókmint a Guest Mode, a Plug & Pop, a Clip Tray és a Capture Plusa G2 mini révén a felhasználók új generációihoz is eljuthatnak. Mivel a középkategóriás okostelefont több millió ügyfél igényei szerint tervezték, a G2 mini számos változatban lesz elérhető. Kapható lesz többek között egy és két SIM-kártyás, valamint 3G és 4G LTE hálózattal működő típus is, mindez négy élénk színben.

A mai okostelefon-piacon két kategória alakult ki: az 5 hüvelyknél nagyobb képernyőjű, prémium szintű eszközök, valamint a 4,7 hüvelykes képernyővel rendelkező, középkategóriás készülékek csoportja.1 A 4,7 hüvelykes, optimális hardverrel rendelkező G2 mini egyedülállónak számít kategóriájában, és tökéletesen kielégíti azon felhasználók igényeit, akik kiváló minőségű, praktikus funkciókat kínáló okostelefont keresnek. A nemzetközi sajtótótól a tavalyi év folyamán számos kategóriában első díjat szerző okostelefonkompaktverziója, a G2 mini többek között a G2 készülék esetében bevezetett hátlapgombot is megörökölte. A 4,7 hüvelykes kijelző, valamint a 2440 mAh-s akkumulátor egyaránt egyedülállónak számít a kategóriában, míg az élethű színekkel rendelkező IPS-kijelző és a nagy teljesítményű, négymagos processzor jelentősen megkönnyíti a párhuzamos -->

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!