Kopogj a telefonodnak

Knokr alkalmazás

knockr.jpgElég nagy szám volt mikor az első LG G2 telefon a kezem közé került és egy dupla érintéssel fel tudtam oldani a kijelzőt. Ez a kis funkció eddig nagyon hiányzott a jelenlegi telefonomból. Szerencsére csak eddig.
Az Angs App fejlesztőcsapata megalkotta a Knockr nevű alkalmazást, ami betöltötte ezt az űrt és további remek funkciókat is elhozott.

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a lezárt telefont különböző gesztusokkal vezéreljük a fizikai gombok használata nélkül. Jelenleg 6 különböző kézmozdulathoz tudunk funkciót, illetve programot rendelni. A két legalapvetőbb funkció a kijelző bekapcsolása és a feloldása, továbbá bármelyik a telefonra feltelepített alkalmazás elindítását is hozzá tudjuk rendelni az egyes gesztusokhoz.

Screenshot_2014-05-05-21-12-30[1].png Screenshot_2014-05-05-21-12-43[1].png

 

A beállításokban tudjuk engedélyezni az alkalmazást, illetve beállítani, hogy lefordított kijelzővel és pl. a zsebünkben ne legyen aktív.

Screenshot_2014-05-05-21-12-50[1].png

 

A pozitívumok után jöjjön az alkalmazás gyenge pontja, miszerint csak OLED kijelzős telefonokon működik. Ennek az az egyszerű oka, hogy a Knockr a lezáráskor nem kapcsolja ki a kijelzőt, hanem feketére állítja és az OLED technológián elméletileg a fekete pixel egy kikapcsolt pixel, ezért amikor az egész kijelző fekete, az olyan mintha ki lenne kapcsolva, de az érintésekre továbbra is reagál.

Az alkalmazás 4.1-es vagy újabb Android verziókra érhető el.

Letöltés Androidra:
playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!