Költözzbe.hu térképes ingatlankereső Androidra

icon.pngÚjabb ingatlankereső alkalmazás született, ezúttal a költözzbe.hu oldal költözött be a webről a mobil appok világába. A portál felmérése szerint a lakáskeresők több mint 15 százaléka androidos készülékről keresi álmai új otthonát, így erre a platformra jelent meg a program. Az új applikációval mobilról és tabletről is kereshetővé válik a hirdetési oldal teljes térképes adatbázisa. A lakáskeresők akár madártávlatból is böngészhetnek az eladó és kiadó ingatlanok között.

1.png

Miután megadtunk néhány alapvető, vagy akár sok apró részletet, indulhat a keresés. Fontos, hogy jól behatároljuk a keresés helyét, hiszen a térképen csak így fogjuk látni a találatokat. A térképes találatokra kattintva már listaszerűen láthatjuk a találatokat, majd innen továbblépve láthatjuk a kiválasztott ingatlan részleteit a képekkel, és a kontakt információkkal. Innen üzenetet tudunk küldeni a hirdetőnek, vagy egy érintéssel fel is hívhatjuk.

2.png

„Korábban is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy mobilról is jól olvashatóak legyenek az oldalaink. Interaktiv, térképes keresőnket viszont csak komoly kompromisszumok árán lehetett mobil böngészőből használni.“ – mondta Faragó Márton, a költözzbe alapítója. „Androidos alkalmazásunk viszont teljesen natív, így most már villámgyors a térképes kereső is.“

3.png

A 2010-ben indult költözzbe a kezdetektől térképes keresőjére helyezte a hangsúlyt. „Egyedül nálunk láthatóak például a nagyvárosok városrészeinek határai. Ez pedig nagyon megkönnyíti a keresést, hiszen a magyar piaci sajátosságok miatt rengeteg hirdetéshez nincs pontosabb cím a városrésznél.“ – tette hozzá Faragó Márton.

4.png

Az app telefonon és tableten egyaránt működik, ingyenesen tölthető a Play Store-ból.

googleplay.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!