Ignore No More - antiszoc tinédzsereknek

Egy anyuka feltalálta azt az alkalmazást, mely lehetetlenné teszi a gyermekeknek, hogy figyelmen kívül hagyják a hívását. Az app durva büntetést jelent egy mai modern tinédzser számára, ugyanakkor remek eszköz arra, hogy mindig felvegye a telefont, ha a szülő hívja. Mikor a tini nem válaszol, a szülő nem tudja, mi is történhetett, hol van az ifjú éppen, épp ezért érdemes rászoktatni őket, hogy ha tehetik, vegyék fel a telefont.

nomore2.jpg

Az alkalmazás lehetővé teszi a szülő számára, hogy büntetésként távolból letilthassa a gyermek telefonját, és az ne tudjon telefonálni, csak a mamának, és természetesen segélyhívást is tudjon kezdeményezni. Amennyiben felhívja a mamát,kap tőle egy feloldó kódot, amit beütve a készülék ismét használhatóvá válik, egészen a következő ignorált hívásig a mamától.

nomore1.jpg

Sharon Standifird, egy anyuka Houstonból (Texas, USA) addig frusztrálódott, míg végül leült a fiával, és megbeszélték az okokat, rámutatva a bizalom meglétének a fontosságára, és a szülői felelősségre. Itt az ő történetük véget is ért volna, ám a mama kitalálta ezt az appot, keresett fejlesztőket, és megalkotta. Azóta a fia mindig felveszi a telefont, vagy visszahívja, amint lehet.

Forrás: Metro UK

googleplay.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!