Hide Something - rejtsd el képeidet

Bizonyára mindannyiótokkal előfordult már, hogy olyan képek vannak az androidos telefonjaitokon, amit nem szeretnétek, hogy mások is lássanak, viszont magát a telefont nem szeretnétek levédeni. Ezt a funkciót tölti be a Hide Something nevű alkalmazás, aminek a segítségével pillanatok alatt elrejthetjük a nem publikus képeket a kíváncsi szemek elől.

1.jpgA program legfőbb pozitívuma az egyszerűsége. pár gombnyomás segítségével el lehet tüntetni a képeket a galériából, illetve nem csak a képeket, hanem a videókat is. A program a már megszokott 3x3-as minta alapú feloldást használja, így biztonságban tudhatjuk a képeket és videókat, legyenek akár családi képek, haverokkal töltött buli utániak, illetve egyéb képek is (mindenkinek a saját fantáziájára bízom, hogy mit soroltok ide ;) ).

3.jpg 9.jpg

Sajnos ez a program sem tökéletes, mert például oda kell figyelni, hogy ne a home gombbal lépjünk ki, mert akkor nem zárja le magát a program, hanem a vissza nyíl segítségével. Ha fájlkezelővel megnézzük a fényképek eredeti helyét, nem kell megijedni, hogy eltűntek, mert a program működése lényegében abból áll, hogy a kiválasztott fényképeket és videókat egy rejtett mappába átmásolja, így a gyári fényképkezelők szeme elől eltűnik.

7.jpg 6.jpg

A program teljesen ingyenes, nem feltűnő az ikonja, se a neve (a régi Pac-Man játékban megismert szellem figura az ikonja, a megjelenített név pedig HD SMTH), ráadásul a látható képeket is meg lehet vele nézni.

Letöltés Androidra:
playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!