Sony Xperia™ E4g – Könnyen használható, gyors okostelefon

Az Xperia E4g 4G LTE képes, ami azt jelenti, hogy gyorsabban letölthetjük a híreket és információkat, előbb megtalálhatjuk az utunkat térképhasználatkor, gyorsabb az e-mailek olvasása és küldése, egy pillanat alatt küldhetünk képeket a barátainknak, családunknak, és határtalanul élvezhetjük a streamingelt zenéket útközben.

A Sony legújabb okostelefonja is páratlan akkumulátor időtartammal rendelkezik. Az Xperia E4g készülékbe egy 2300mAh-es akkumulátor van beépítve, mely akár két napos üzemidőt is biztosít, így nem kell állandóan a töltéssel foglalkozni. Ha mindez nem elég, aktiváld a STAMINA módot az akkumulátorod optimális kihasználása érdekében, vagy az Ultra STAMINA módot, ha a telefonod egy hétig csupán az alapvető funkciókat futtatva szeretnéd igénybe venni.

 

Az akkumulátor üzemideje mellett a sebesség is kitüntetett szerepet kapott. Az Xperia E4g impozáns teljesítményű, 1.5 GHz négymagos processzort kapott, melygyors működése azt jelenti, hogy több alkalmazást futtathatsz, böngészhetsz a weben, és akár videókat is streamelhetsz egyszerre.

Az Xperia E4g április folyamán kerül a boltok polcaira. Várhatóan a későbbiekben Dual Sim változatban is elérhető lesz. A részletes leírásáért kérlek, látogass el a következő oldalra: http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-e4g/specifications/#tabs

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!