A TheEndAppban előszőr lehet fizikai terméket vásárolni

A TheEndApp Túlélői New York utcáin találtak egy SDK-t… Kiderült, hogy azt integrálva az appból tudnak fizikai termékeket árulni, pl.: TheEndApp-os iPhone 5 tokot vagy baseball sapkát. Az SDK a LoopJoy nevű túlélő-cégé, akik segítenek mobil alkamazás-fejlesztő cégeknek a monetizálásban és a márkaépítésben.

Vaslójában két startup cég, a Goroid, akiknek alkalmazását, a TheEndAppot már bemutattuk oldalunkon, valamint a LoopJoy, akik kifejlesztettek egy speciális SDK-t, melynek segítségével az alkalmazáson belül saját márkás fizikailag létező terméket lehet árusítani. Bár nincsenek pontos információim, valószínűleg ez úgy történik, hogy a játék készítője megadja a logóját, az SDK pedig rárendereli a termék képére, így tudunk a futós appban TheEndApp felirató sapkát és egyebeket vásárolni.

Az SDK-n belül credit kártyával és PayPal-lal egyaránt lehet fizetni. Ha valaki úgy érzi, megszerette ezt a játékot, ne habozzon, próbálja ki a rendelést. És utána persze várjuk a tapasztalatokat komment formájában.

 

Képek:

   
   
   

 

Rusznyák Gábor

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!

Címkék: iOS Hirek