JAM: Jets Aliens Missiles - rövid ideig ingyenes

Szereted az ügyességi lövöldözős játékokat? Akkor itt a lehetőség, hogy ingyenesen letöltsd a JAM: Jets Aliens Missiles nevű játékot iOS-re. Ebben a játékban azon kívül, hogy lövöldözöl, még kerülgetni is kell, valamint az egészet egy űrhajós játékba foglalták, ahol el kell pusztítanunk az idegeneket.

Amikor először indítjuk, akkor mindenképpen végig kell mennünk egy rövid tutorial játékon, ahol megtanulhatjuk az alapokat, hogyan kell célozni, mozogni, valamint mire is jó az Enerjule. Az utóbbi segítségével lehet fejleszteni az űrhajónkat, átszínezni, az éppen aktuális fegyvert erősíteni, valamint újakat venni.

A játékban öt különböző pálya található, ami nem tűnik soknak, de az első végigviteléhez is elég sok idő kell. Ha valamelyiket esetleg nem tudjuk teljesíteni, megfelelő Enerjule mennyiségért fel lehet nyitni a szinteket (a második 15000 Enerjule, utána mindegyik 5000-el több), bár értelem szerűen a legcélszerűbb, ha újra és újra megpróbáljuk.

A pályaválasztónál lehetőségünk nyílik más nehézségi fokon is kipróbálni magunkat, így aki már úgy érzi, hogy túl könnyű lenne, az kipróbálhatja magát a többi nehézségen is. Sajnos ezeket is unlockolni kell Enerjule felhasználásával, így mindegyik nehézségi szintre el kell költeni 10000-et.

Számomra a normál nehézségen az első pálya is kihívást jelentett, pedig szeretem a hasonló játékokat és nem igazán mondható el rólam, hogy annyira ügyetlen lennék, ennek köszönhetően kellemes órákat lehet vele eltölteni.

Aki szereti a hasonló játékokat, azoknak mindenképpen ajánlom, főleg, hogy most ingyenesen letölthető. Számomra egyedül csak a monoton zene volt idegesítő, de azt meg bármikor lejjebb lehet halkítani :).

Képek:

   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone+iPad-ra:

Rusznyák Mátyás

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!

Címkék: iOS Alkalmazás