Járműfigyelő - kövesd az autóid adatait

Ahol vannak céges autók, ott előfordulhat, hogy egy-egy közülük rövidebb időre eltűnik, vagy csak szeretnék ellenőrizni, hogy ténylegesen arra megy, amerre kell. Ebben nyújt segítséget a Járműfigyelő, amely eredetileg egy weboldal, de most már iPhone-odon is követheted a járművek helyzetét, illetve egyéb adatait.

Amennyiben még nem ismerjük a szolgáltatást, akkor sem kell félni, ugyanis egy demo hozzáféréssel ki lehet próbálni, hogy milyen formában is kapjuk meg az információkat. Az autókba szerelt 12 csatornás GPS vevő rögzíti a pozíciót, valamint a megfelelő szenzorok értékeit, amiket beállítható időközönként elküld (15, 30, vagy 45 másodperc).

Ha az autó neve mellett lévő jelek nem egyértelműek számunkra, akkor a legelső sorban lévő "Használati útmutató, jelölések, információk..." gombra nyomva megnézhetjük ezeket, valamint még néhány hasznos információt is találunk a program használatát illetően.

A Térkép menüpontnál megnézhetjük, hogy egészen pontosan hol találhatóak meg a GPS-el felszerelt járművek. A térképen lévő gombostűkre nyomva láthatóvá válik az autók neve, így ha több autót is követünk, akkor sem zavarodunk bele, hogy éppen melyik melyik.

A speciális GPS beépítéséhez a készítő honlapján lehet információkat találni, valamint ott megtalálhatóak az árak is. Maga az iPhone-os alkalmazás ingyenesen letölthető, így aki már beszereltette a GPS vevőket, azok számára bárhol és bármikor rendelkezésre állnak az adatok.

Képek:

   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:

Rusznyák Mátyás

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!

Címkék: iOS Alkalmazás