Monster Mansion - rövid ideig ingyen

Közeledik halloween, így a Monster Mansion neű játék egy rövid ideig ingyenesen letölthető iOS-re. A játék jelmondata, hogy a szörnyeknek is kell valahol lakniuk. Erre a a mondatra építve a feladatunk, hogy felépítsünk egy szállodát, ahol a szörnyek élnek, valamint a betévedő embereket megijesszük.

Az elején egy púpos hátú, zombiszerű lény magyarázza el a lépéseket, hogyan is kell játszani, így megismerkedünk a különböző szobatípusokkal, mint a szörnyek lakhelyei, ijesztgetős szoba, valamint a szomszédok meglátogatása.

A lakhelyek felépítésével lehet gyarapítani a szörnyeink számát és fajtáját, az ijesztgető szobákban pedig az éppen betévedő emberekre lehet ráhozni a frászt. Ilyenkor kapunk pénzt, aminek a segítségével még több szörnyet hívhatunk meg hotelbe. A tapasztalati pont szépen lassan gyűlik, majd ha elegendő összegyűlik a szintlépéshez, akkor újabb fajta szörnyeket és kiegészítőket rakhatunk le.

A játék maga elég monoton, de megvan a maga hangulata a különféle szörnyek miatt. Aki szereti a hasonló fajta játékokat, ráadásul már nagyon várja a halloween-t is, annak kötelező :).

Képek:

   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone+iPad-ra:

Rusznyák Mátyás

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!

Címkék: iOS Alkalmazás