Audi A3 - járd körbe a legújabb Audi modellt 3D-ben

Megjelent az App Store-ban és a Google Play-ben az Audi A3 nevű Augmented Reality alkalmazás (kiterjesztett valóság), aminek a segítségével a felhasználók a legújabb Audi modellt tudják alaposan megnézni.

A program indulásakor kiválaszthatjuk, hogy milyen nézetben szeretnénk megnézni az autót. Lehetőségünk van belső nézetre, ahol a műszerfalat lehet megvizsgálni. Ha a lent található villanykörte gombra nyomunk, akkor a műszerfal fényei bekapcsolnak, így még részletesebben láthatjuk. Az info gomb segítségével kis nyilak jelennek meg a képen, amikre rányomva részletes információkat kaphatunk 1-1 részről.

A külső nézet segítségével szabadon forgathatjuk az Audi A3-as modellt. Itt kettővel több menüpont található, amik a külső testreszabását szolgálják. Az egyik ilyen lehetőség a szín kiválasztása, ahol a talapzaton megjelennek a lehetséges színek. A másik a keréktárcsa választó. Itt megjelennek a falnak támasztva a választható tárcsafajták. Összesen 9 közül lehet választani.

Az utolsó menüpont a tesztvezetés, ami megnyit egy böngészőablakot, ahol jelentkezni lehet a tesztvezetésre. Itt meg kell adni néhány információt, hogy a jelentkezés sikeres legyen, mint például az irányítószám vagy település megadása, utána egy márkaszerviz kiválasztása, majd a személyes adataink kitöltése.

Az alkalmazás segítségével megismerkedhetünk a legújabb Audi modellel, így aki elgondolkodott a megvásárlásán, az előtte még meg is tudja nézni, hogy pontosan milyen, illetve aki még nem, az kedvet kaphat hozzá. A program ingyenesen tölthető le mind a két platformra.

Képek:

   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone+iPad-ra:

Letöltés Androidra:

Rusznyák Mátyás

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!