Fingerympics - az ujjak Olimpiája

Megjelent a Fingerympics nevű játék iPhone-ra, ami jelenleg még nincs teljesen elkészülve, bár így is remekül lehet vele szórakozni. Maga az ötlet kifejezetten jó, hogy a különböző versenyszámokat az ujjunk segítségével vigyük végbe. Jelenleg a négy versenyszám közül csak a sima futás érhető el, de elméletileg a futás+ nemsokára elérhető lesz, valamint még lesz benne úszás és kajakozás.

A futásnál az a feladatunk, hogy az ujjainkat úgy kell mozgatni, mintha futnánk. Minél gyorsabban tudjuk ezt megtenni, annál gyorsabban tudjuk lefutni a 100 métert. Ha lefutottuk, akkor hozzá lehet adni az eredményünket a toplistához, megoszthatjuk Facebook-on valamint a Game Centerben is.

Jelenleg mivel csak a sima futás érhető el, így egy picit unalmas a monotonitás, de aki szereti a saját eredményeit felülmúlni, annak ez egy tökéletes lehetőség, hiszen annyiszor próbálkozik, amennyiszer csak szeretne.

A játék ingyenesen letölthető iPhone-ra. Az alkalmazás nem csak szórakoztató, hanem az ujjainkat is átmozgatja . Remélem minél hamarabb elérhetőek lesznek a többi versenyszámok is, addig is sok sikert az ujjfutáshoz :).

Képek:

   
   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:

Rusznyák Mátyás

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!

Címkék: iOS Alkalmazás