TV - PORT.hu már a mobilodon is

Megjelent a PORT.hu alkalmazása az Android mellett immár iOS platformra is, aminek a segítségével bárhol és bármikor megnézheted kedvenc csatornáid TV műsorát. A program több mint 200 TV csatorna teljes műsorát tartalmazza.

Ha érdekel,hogy éppen mi megy a kedvenc csatornáidon, akkor a Most menüpontban megtalálhatod ezeknek a csatornáknak az éppen aktuális, valamint az utána következő két műsort. Amennyiben csak az esti program érdekel, hogy mit is lehetne nézni munka után, akkor egy gombnyomás segítségével már láthatod is, hogy mik lesznek 20:00-tól, viszont itt is csak 3 műsor jelenik meg csatornánként.

Ha nem szereted a sorozatokat, hanem csak a filmek érdekelnek, vagy akár fordítva, akkor ezeket külön-külön meg lehet nézni, így sokkal átláthatóbb. Ezeknél az egész napra megtalálható a programlista, ugyanis nem csatornánként vannak rendezve, hanem időpont alapján.

A Csatornák menüpont alatt nyílik lehetőségünk a kedvenc csatornáinkat beállítani, vagy csak megnézni az egész napos TV műsort. Ha valamelyik csatornát a kedvencekhez szeretnénk adni, akkor a fogaskerékre nem elég simán rányomni, mert olyankor is a műsorlistát hozza be, hanem egy picit nyomva is kell tartani, hogy a megfelelő beállítási lehetőségek ugorjanak fel.

A filmek adatlapján megtalálhatóak a hozzájuk tartozó képek, leírás, értékelés, a stáb listája, a hozzászólások, valamint egy értesítő gomb, amit ha megnyomunk, akkor a film kezdetekor jelez nekünk a készülékünk. Amennyiben túl kicsi a betűméret, a képernyő kétszer való gyors érintésével felnagyíthatjuk. Ha megismételjük, akkor a szöveg is igazodni fog a mérethez. Harmadik alkalommal visszaáll az eredeti méretre.

A program ingyenesen letölthető. Aki nem szeretne lemaradni kedvenc filmjeiről, annak ez egy tökéletes alkalmazás.

Képek:

   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:

Letöltés Androidra:

Rusznyák Mátyás

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!