Granny Smith - iOS-re rövid ideig ingyen

Rövid ideig ingyenesen érhető el a Granny Smith nevű játék iOS-re, ami Google Play-ben most 231 Ft-ért vásárolható meg. Jelen alkalmazás egy egészen egyszerű ügyességi játék, amit mindössze két gomb segítségével kell irányítani.

Az a feladatunk, hogy a sétabotos nagyival, aki mellesleg görkorcsolyába bújt, túljussunk a pályákon, miközben minél több érmét és almát gyűjtünk össze. Összesen négy elkülöníthető pályarész található, mindegyikben 12 feladat vár ránk, tehát összesen 48 feladatot kell teljesítenünk.

Mint azt említettem, két gombbal kell összesen irányítani. Ezek az ugrás, valamint a bottal való kötélbe kapaszkodás. Amit viszont elfelejtettek elmondani az elején, hogy az ugrás gomb megnyomásával lehet a levegőben tovább forogni, így az elején nekem is sikerült nem egyszer fejre esnem, mire rájöttem.

A pályákon összegyűjtött érméket el lehet költeni egy-egy feladat átugrására, vagy különböző kiegészítőket lehet vásárolni, illetve más karaktereket is fel lehet nyitni (összesen 3-at az alappal együtt).

Aki iPhone-ra tölti le, annak annyi a javaslatom, hogy iPhone 4, vagy újabbra érdemes, ugyanis 3GS-en laggol egy kicsit, ami néha elég idegesítő, amikor pontosan kell az ugrást időzíteni. Jó szórakozást .

Képek:

   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone+iPad-ra:

Letöltés Androidra:

Rusznyák Mátyás

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!