Szépművészeti Múzeum - információk a múzeumról

Megjelent Android-ra és iPhone-ra a Szépművészeti Múzeum hivatalos alkalmazása, aminek a segítségével szinte mindent megtudhatunk magáról a múzeumról, mint a nyitvatartást, a belépődíjakat, a múzeum rövid történelme, valamint még sok-sok egyéb hasznos információ. Ami még kiegészítés hozzá, hogy meg lehet nézni a Cézanne kiállítás legfontosabb darabjait, illetve a múzeumi gyűjtemény néhány darabját.

A Programok menüpontban megtalálhatjuk a múzeumban megrendezett eseményeket, amiket tudunk szűrni dátum alapján, helyszín alapján (itt csak "A Múzeumról" elem található) és kategóriák szerint is. Ha valamelyiknek a nevére rábökünk, akkor láthatunk róla egy képet, alatta a rövid leírását.

A Cézanne és a Gyűjtemények menüpontnál lehetőség van a keresésre a jobb felső sarokban található gombra nyomva, így ha van valami konkrét dolog, amit keresünk, akkor a legegyszerűbben így találhatjuk meg. A Múzeum menüpontnál bármelyik almenübe lépve a keresés helyett egy Menü gomb jelenik meg, ahol lehetőségünk van megnézni az útvonalat a múzeumhoz, felhívni őket és megnézni a weboldalukat egy gombnyomás segítségével.

A programban található narráció sajnos nem tud a háttérben futni egyik platformnál se, így ha a képernyő lezáródik, akkor megáll a szöveg. iPhone-nál még kicsit szerencsésebb, ugyanis ott folytatja, ahol abbahagyta, Android-nál viszont az elejétől kell kezdeni. Mellesleg a narráció a kép alatt található szöveget mondja el, így ha valahol nem értettük egészen pontosan, hogy mit is mondott, akkor el is tudjuk olvasni.

Az alkalmazás ingyenesen tölthető le mind iPhone-ra, mind Android-ra.

Képek:

   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:

Letöltés Androidra:

Rusznyák Mátyás

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!