Chemical Bubbles - lyukassz ki minél több buborékot 1 perc alatt

Megjelent a Generál Média Kft. legújabb iPhone alkalmazása, a Chemical Bubbles nevű játék, ahol egyszerűen annyi a feladatunk, hogy minél több vegyszerrel teli buborékot lyukasszunk ki 1 perc alatt.

A játékot az teszi izgalmassá, hogy néha teljesen felgyorsul a buborékok megjelenésének a sebessége. Gondolom van valami szabályszerűsége, bár eddig nem sikerült megfejtenem. Természetesen nem csak nehezítés található benne, hanem néhány segítő lehetőség is, mint az extra idő, ami 1 másodpercet ad hozzá a hátralevő idődhöz, a bomba, ami mindent felrobbant a kijelzőn, valamint a fagyasztó, amitől nem repülnek felfele.

Különféle színű buborékok vannak, ami közül leginkább a szürkének van jelentősége. Ha ilyennel találkozunk, akkor kétszer kell kilyukasztani, ugyanis első alkalommal átalakul egy simává.

A játék különlegessége, hogy teljes mértékben szinkronban van a facebook hozzáférésünkkel, legalábbis ha bejelentkezünk az alkalmazáson belül, ami mindenképpen megéri. hiszen ilyenkor kapunk minden bónuszból kettőt. Természetesen nem csak így lehet ezeket használni, hanem időnként megjelennek buborékok, amiket kilyukasztva nem kell a saját készletünket használni.

A teljes szinkronizáció alatt értendő az eddigi legjobb teljesítményünk, az összegyűjtött coin mennyiség, amiből lehet venni bónuszokat, tehát minden. És hogy ez miért is lényeges? Nem csak iPhone-ra érhető el, hanem van egy facebook-os alkalmazásuk is, ahol ezeket a pontokat át lehet vinni, valamint ha másik iPhone-on jelentkezünk be a facebook hozzáférésünkkel, akkor ott is tudjuk folytatni a saját rekordjaink megdöntését.

A játék ingyenesen tölthető le iPhone-ra, így aki szereti az addiktív unaloműző játékokat, azoknak ez egy remek lehetőség. A grafikája egyszerű, nem lett túlbonyolítva, a háttérzene egy idő után idegesítővé válik a monotonitása miatt, de ezen viszont könnyedén lehet segíteni :-).

Képek:

   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:

Rusznyák Mátyás

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!