Megjelent a Blikk iPad-re

Hosszú idő telt már el a Blikk iPhone-on és Android-on való megjelenése óta, ám most megtört a jég, hiszen megjelent a Blikk HD, aminek köszönhetően végre iPad-en is tudjuk olvasni.

Az alkalmazás kialakításánál nagyon igényes megoldást sikerült választaniuk, hiszen egyszerre áttekinthető és látványos is. A főképernyőn szinte minden forgatható, legalábbis álló helyzetben, ha elforgatjuk, akkor csak az aktualitásokat tekinthetjük meg, a különböző kategóriákat nem látjuk ott helyben.

Természetesen az álló helyzetben se látható a kezdőképernyőn minden, viszont a Rovatok gombra nyomva teljesen szabadon választhatunk a különböző kategóriák közül, hiszen minden cikk tematikusan van csoportosítva. A rovatok között található a film, utazás, otthon, autó és még sok más is.

Ha a rovatokon belül fordítjuk el az iPad-et, akkor némelyiknél sokkal átláthatóbban láthatjuk, mint például a galériánál, máshol viszont egyszerre csak hat hírt tudunk elolvasni. Ha van is benne lapozásra lehetőség fektetett módban, nekem nem sikerült rájönnöm, hogyan is kéne.

Az alkalmazás ingyenesen tölthető le iPad-re is. Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb eseményekről, valamint ezekről látványos formában értesülni, akkor ez a tökéletes alkalmazás erre a célra. Az egyetlen negatív dolog a fektetett nézeten való lapozás hiányán kívül, az az, hogy nem kerül be a Blikk az újságosba.

Képek:

   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:

Letöltés iPad-ra:

Letöltés Androidra:

Rusznyák Mátyás

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!