European Travel Guide - európai útikönyv

Megjelent az iFAM legújabb alkalmazása iPhone-ra, a European Travel Guide, aminek a segítségével utazás előtt, illetve alatt meg tudjuk nézni az országgal kapcsolatos legfontosabb dolgokat.

Az alkalmazás elindítása után két menüpont közül lehet választani a beállítások és az információn kívül, ezek az Ország és a Kategória. Az előbbi segítségével egy megadott országról tudhatunk meg mindent, mint az alapvető információkat, a valuta típusát és értékét, az ÁFA mennyiségét, a közúti közlekedéssel kapcsolatos információkat, mint az érvényben lévő sebességhatárokat, az éves átlaghőmérsékletet, a vészhívószámokat és még jó néhány dolgot. Így ha tervezzük az utat, vagy már kint vagyunk, akkor meg tudunk szinte mindent nézni, nehogy törvényt sértsünk, illetve a félreértések elkerülésére is alkalmas.

A második menüpont, a Kategória, inkább azok számára hasznos, akiknek az utazásnál van egy-egy nagyon fontos kritérium. Itt a különböző kategóriák alapján végig lehet nézni az összes ország adatait. Természetesen azok számára is érdekes lehet, akik csak össze szeretnék hasonlítani ezeket az információkat.

Az alkalmazás 0,89 Euróba kerül. Maguk az információk az interneten is megtalálhatóak, viszont itt egyetlen alkalmazásban össze van gyűjtve az összes, így aki nem szeretné ezeket az adatokat egyesével keresgélni, azoknak mindenképpen megéri. A program használata egyszerű, a listák kinézete is egyszerűen, de mégis szépen lett kialakítva. A képekkel ellentétben tud magyarul!

Képek:

   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:

Rusznyák Mátyás

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!