iKockaMania - alkalmazás LEGO rajongóknak

Megjelent iPhone-ra és Android-ra az iKockaMania nevű alkalmazás, amely az első magyar nyelvű applikáció mobilra a LEGO rajongók számára. A programban lehetőségünk nyílik megnézni a legfontosabb híreket, LEGO-s képeket, valamint a különleges akciókat.

A hírek menüpontban egy kifejezetten szép listában találhatjuk meg az eseményeket. A képre bökve meg tudjuk nézni a teljes cikket, amin belül hozzáadhatjuk a kedvencekhez, illetve megoszthatjuk a Facebook-on is. A kedvencekhez való hozzáadás szerintem nem lett olyan jól megoldva, ugyanis nem teszi be őket külön menüpontba, hanem csak a jobb alsó sarkánál lehet észrevenni. Ha a lista legaljára tekerünk, akkor elkezdi betölteni a következő adag (régebbi) hírt. Itt viszont oda kell figyelni, hogy csak mértékkel, mert a telefon memóriája hamar megtelik és leáll az alkalmazás.

A képeknél is hasonló a megoldás, mint a híreknél, tehát ha legörgetünk az aljára, akkor további képeket tölt be. Itt is sikerült egy látványos, ámde áttekinthető megoldást találniuk, ami azt jelenti, hogy egy sorban három kép található egymás mellett, így ki is lehet venni, mit is ábrázolnak. Az akciók menüpontról nem nagyon tudok mit mondani, mert jelenleg teljesen üres, bár remélhetőleg ez nem lesz mindig így.

Az utolsó menüpont a Rólunk, ahol nagyon röviden olvashatunk az alkalmazásról (3 sor), a menüpontjairól, valamint magáról a cégről.

Az alkalmazás mind a két platformra ingyenesen letölthető.

Képek:

   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone-ra:

Letöltés Androidra:

Rusznyák Mátyás

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!