No1 Bisztro

A napokban jelent meg a No'1 Bisztro hivatalos alkalmazása iOS-re, aminek köszönhetően megtalálhatjuk a legfontosabb dolgokat a bisztróval kapcsolatban, mint az árak, elérhetőségek és még sok más hasznos információt.

Az indítóképernyőn láthatjuk a bisztró logóját. A különböző menüpontokat a bal felső sarokban található gomb megnyomásával hozhatjuk elő. Az ajánlataink menüben meg tudjuk nézni a teljes étlapot, itallapot, a napi menüket, a pizzákat, illetve a nem elhanyagolható borlapot is.

A fotó galériában találhatunk néhány képet magáról az étteremről. Itt a kialakítás elég gyengére sikerült, a nagyobb méretben való megtekintéshez mindenképpen a másik oldalon lévő nyílra kell nyomni, viszont a bal oldalon lévő miniatűr képekből nem lehet szinte semmit se kivenni.

Az Étterem (kapcsolat) menüpontban egy plakátot láthatunk, ahol ha a jobb felső sarokban lévő gombra nyomunk, akkor egyszerűen tudunk telefonálni, SMS-t és e-mailt küldeni. A térképnél meg kell nyomni az ikont, aminek a hatására megjelenik a térkép. Itt a visszalépéshez a felgörgetett darabra kell nyomni.

Amennyiben szeretnénk asztalt foglalni, azt is meg tudjuk tenni, ehhez mindössze meg kell adni a nevünket, az időpontot és a vendégek számát. Ezek után annyi a dolgunk, hogy a jobb felső sarokban lévő gombbal elküldjük a foglalást e-mailben.

Az alkalmazás hasznos lehet a debreceni lakosok számára, illetve akik arra mennek egyet túrázni és szeretnének valahol ebédelni. A program ingyenesen tölthető le.

Képek:

   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPhone+iPad-ra:

Rusznyák Mátyás

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!