Y magazin - megjelent az őszi szám

Még régebben mutattuk be az Y férfi magazint, aminek nemrég megjelent a 2012 őszi száma. Az új számban megismerkedhetünk az Audi Spyderrel a cm3 rovatban, találunk benne 5 álommelót, mint a fizetett sörkóstolás, vagy a fizetett bloggerkedés. Az Y magazin eltér a legtöbb iPad-re megjelent magazintól, hiszen nem egy meglévőt digitalizáltak, hanem ezt kifejezetten iPad-re készítették, így se a látvány, se az információ nem marad el.

Mivel jelen alkalmazás egy férfi magazin, így nem maradhatnak el belőle a csinos lányok se. Hallottatok már a Lingerie Football League-ről? Még nem? Őszintén szólva egészen eddig én se hallottam róla, viszont az alkalmazásban olvashatunk róla egy részletes leírást, hogy mi is. Röviden összefoglalva ez egy amerikai foci, amit nők játszanak fehérneműben és harisnyakötőben. A különlegessége, hogy a résztvevők nagy része modell, Playboy lányokból, illetve régebben modellként dolgozó színésznőkből áll.

Az alkalmazás ezen kívül tartalmaz egy benszülöttes viccet, egy játékot, ahol meg kell találni a két kép közötti különbségeket (férfimagazinról lévén sejthetitek milyen képről van szó :)). Mint az elején írtam, megtalálhatunk még benne 5 álommelót. Ezek a következők: utazó blogger, Ferrari-tesztpilóta, fizetett sörkóstoló, bordélyházban HR-es, valamint a legutolsó a videójáték tesztelő. Ezekhez található egy-egy rövidebb leírás is, ami alapján kiderül, hogy pontosan mit is csinálnak.

Amit itt felsoroltam, az csak egy része az őszi szám tartalmának, ha kíváncsi vagy, mit találhatsz még ezeken kívül, akkor érdemes letölteni ingyenesen az alkalmazást, illetve magát a számot. A letöltés eltart egy darabig, hiszen elég nagyméretű képek találhatóak benne, hogy a nagy felbontáson is szép maradjon.

Képek:

   
   
   
   
   
   

 

Letöltés iPad-ra:

Rusznyák Mátyás

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!