koncert.hu - minden koncert egy helyen

icon.pngNemrég jelent meg a koncert.hu weboldal hivatalos alkalmazása iPhone-ra és Android-ra. A Koncert.hu egyedülálló módon összegyűjti a hazánkban megrendezésre kerülő koncerteket, így mindig tudjuk követni, hogy mikor milyen buli lesz.

Az alkalmazáson belül lehetőségünk van keresni koncertek alapján, illetve azon belül is több kategóriában, mint az ajánlott koncertek, a népszerűek, a legfrissebbek, a közeljövőben lévőek, a külföldiek, valamint az ingyenes. Ezen kívül szűrhetünk előadók alapján is (népszerű, friss, koncertezik vagy név szerint), helyszínek alapján (az almenük ugyan azok, mint az előadóknál). A hírek az egyetlen menüpont, ahol nem kapunk semmiféle szűrési lehetőséget, bár őszintén szólva nem is nagyon szükséges.

Amennyiben van valami konkrétum, amire szeretnénk rákeresni, akkor arra is meg van a lehetőségünk. Ezt a jobb felső sarokban található keresés ikonnal tehetjük meg. Itt lehet keresni kulcsszavak alapján, illetve lehetőségünk van a gyorskeresésre is, ami abból áll, hogy kiszűrhetjük a pénteki, szombati és vasárnapi koncerteket, illetve az éppen aktuális hónapban lévőket.

Az iPhone-os verziónál 1-2 hibát találtam a megjelenéssel kapcsolatban, ebből az egyik csak egy kicsit zavaró, a másik viszont kifejezetten idegesítő. Az első az, hogy ha az oldalak között lapozok, akkor közvetlenül a betöltés után villan egyet a kép. A másik pedig az alkategóriák választásakor fordul elő, mégpedig a választó lenyílása után ránagyít a képernyőre, amit nem mindig enged visszaállítani (csippentéssel, mint a térképnél).

Az alkalmazás mind a két platformra ingyenesen letölthető, így akik szeretnének képben lenni a koncertekkel kapcsolatban, azoknak ez egy remek lehetőség, mert így már a mobilon is nyomon lehet követni az eseményeket.

1.jpg 2.jpg

Letöltés:

appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!