BDK - a Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. alkalmazása

Icon.pngMost a megszokottól egy teljesen más fajta alkalmazást fogok bemutatni nektek, hiszen egészen eddig a szórakozás volt az elsődleges, viszont most megjelent a BDK, vagyis a Budapesti Dísz- és Közvilágítás Kft. alkalmazása iPhone-ra és Android-ra, aminek a segítségével tehetünk a városunk összképéért.

Nyilván már ti is találkoztatok olyannal, hogy valamelyik lámpa ki volt égve az utcában. Ezzel a programmal pár gombnyomás segítségével jelezhetjük a cégnek, hogy hibát találtunk. Amennyiben a fényviszonyok megfelelőek, fényképet is küldhetünk hozzá, megkereshetjük térképen a helyet (illetve a GPS-t is használhatjuk), valamint a munkájukat elősegítve kiválaszthatjuk, hogy milyen fényforrás nem működik. Ezek után láthatjuk az összegzést, amit elküldünk a Budapesti Dísz- és Közvilágítás Kft.-nek, így ellenőrizni tudjuk, hogy minden megadott adat helyes-e.

A programban lehetőségünk van megadni az e-mail címünket, valamint a becenevünket, aminek köszönhetően két dolog történik: az első, hogy az alkalmazás nem fog többet pittyegni, hogy adjuk meg, a másik, amit az alkalmazás állít, én magam nem teszteltem, hogy ha megadjuk ezeket az adatokat, akkor meg is jutalmaznak. Hogy milyen formában, arról nem tudok nyilatkozni, viszont az esetleges spam-ek miatt mindneki csak saját felelősségére adja meg az elérhetőségét.

Az alkalmazás ingyenesen tölthető le mind a két platformra, ami érthető is, hiszen ezzel Budapest utcáit tehetjük jobbá. Akik szeretnének tenni valamit a városért, illetve belefutnak ilyesmi problémába, akkor azoknak tökéletes ez az alkalmazás.

1.jpg 2.jpg

Letöltés iPhone-ra:   Letöltés Android-ra:
appstore-icon.png   playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!