Magyar Logó Kvíz - te mennyire ismered a magyar cégek logóit?

icon.pngMár szinte mindenki ismeri a Logo Quiz nevű játékot, aminek az egyetlen "hátránya", hogy nem tartalmaz egyáltalán magyar logókat. Erre a megoldás a Szintézis-NET legújabb alkalmazása, a Magyar Logó Kvíz, amely jelenleg 168 különböző magyar logót tartalmaz.

Ami a különlegessége, hogy nem ismertség alapján vannak a szintek megcsinálva, hanem kategóriák alapján, mint például "Férfiak előnyben", illetve a "Női megérzések". Ezeknek a tartalma a címüknek tökéletesen megfelel, tehát az előbbiben a különböző magyar labdarúgó szövetségek, sörmárkák találhatóak, míg a másodikban inkább a különböző ápolószerekkel kapcsolatos cégek.

Jelenleg hét különböző kategória található mindegyikben 24 logóval, de a jövőben még várható hozzá kiegészítés. Egy szintet úgy tudunk feloldani, hogy ha az előtte lévőből megválaszolunk 13-at. Amennyiben ötletünk sincs, hogy a logórészlet mihez kapcsolódik, akkor tudunk kérni egy kis segítséget hozzá, ami alapján le tudjuk szűkíteni a kört. A szintek felnyitásán kívül még a pontok gyűjtése is feladat, amivel összemérheted a tudásodat az ismerőseidével. Minél gyorsabban kitalálod, hogy melyik logó van a képen, illetve ha nem használsz segítséget, annál több pontot kapsz.

Amennyiben szeretnéd újrakezdeni, akkor a főmenüben a jobb felső sarokban található infó gombra kell rányomni, majd ott is a jobb felső sarokban lévő kukára. Meg fogja kérdezni, hogy biztosak vagyunk-e benne, majd az igenre nyomva már kezdhetjük is elölről.

A játék nagyon szórakoztató, megmozgatja az agytekervényeket, valamint megismerhetjük a különböző magyar cégeket. Az alkalmazás mind a két platformra ingyenesen letölthető.

1.jpg 2.jpg 3.jpg
4.jpg 5.jpg 6.jpg

Letöltés iPhone/iPad-re:   Letöltés Android-ra:
appstore-icon.png   playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!